În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 19/07/2012 Tigara electronica nr1: Vanzarile Phillip Morris in scadere

Phillip Morris a facut publice recent previziuni asupra profiturilor iar acestea par sa fie mult mai mici decat au fost proiectate anterior. Poate de aceea a treia mare companie de tutun din America, Lorillard, a platit 130 de milioane de dolari pentru a achizitiona cea mai importanta companie de tigari electronice din America, Blu cigs. Lorillard a inteles ca tigarile electronice au potential de a ajuta oamenii sa renunte la fumat si prin urmare, de a scadea profiturile companiilor de tutun. Prin adoptarea unei abordari proactive, Lorillard incearca sa contracareze scaderea vanzarilor de tigari din tutun oferind ca alternativa tigari electronice. Din punct de vedere al afacerilor aceasta este o decizie inteleapta. Unii se intreaba daca si Phillip Morris si alte companii din industrie vor adopta aceasta strategie.

 

Puterea tigarilor electronice ca o alternativa a tigarilor din tutun nu mai poate fi disputata. Ceea ce initial a fost vazut ca o noutate, care probabil ar fi fost un al inlocuitor al tutunului, a devenit un fenomen la nivel mondial. Vanzarile din ultimii cinci ani sugereaza ca nu a existat un alt produs care sa fie atat de acceptat de piata ca tigarile electronice, sau care sa aibe cresteri de vanzari atat de rapide.

 

Secretul succesului sta in modul de functionare al tigarii electronice. Tigara electronica permite fumatorilor sa consume nicotina intr-un mod asemanator cu fumatul. E-tigara permite utilizatorilor:

-          sa aibe un control asupra concentratiei de nicotina inhalata

-          sa inhaleze nicotina printr-un amestec care in urma unui proces de incalzire se transforma in vapori

-          sa isi satisfaca nevoia de a tine ceva in mana si de a duce tigara la gura

-          sa fumeze oriunde chiar si in locurile unde fumatul nu este permis

 

Luand in considerare faptul ca tigara electronica este mai putin costisitoare decat tigarile din tutun dar si ca nu emana mirosuri urate, putem spune ca avem o alternativa perfecta pentru tigarile din tutun.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate