În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 18/07/2012 Reducere la Kitul complet Tigara electronica Ego XXL!

Am intra in luna iulie si reducerile au inceput sa apara pretutindeni, chiar si la tigari electronice. Aceasta perioada a verii este cunoscuta ca fiind si perioada „reducerilor de vara”. Pentru a fi in ton cu brandurile si pentru a respecta obiceiul aceasta practicat de ceva timp, ne-am gandit sa punem la reducere o serie de kituri de tigari electronice, printre care si Ego XXL.

Ego XXL este unul dintre cele mai apreciate modele de tigari electronice. Si dupa cum v-am obisnuit pana acum este un produs de calitate, foarte performat, creat special pentru a satisface fumatorii de peste 2 pachete de tigari pe zi. Desigur asta nu inseamna ca nu poate fi folosit si de fumatorii normali, ba din contra vor avea un avantaj deoarece bateria de 1100 mAh poate tine pana la 72 de ore. Astfel nu sunt nevoiti sa incarce foarte des bateria.

Tigara electronica Ego XXL are in componenta sa un atomizor DSE510 low rezistance recunoscut pentru puterea mare de generare a vaporilor si pentru taria sa. Este un atomizor apreciat de multi fumatori inraiti datorita gustului mai aspru pe care il ofera.

Ego XXL este fabricata de producatorul Sailebao iar in kitul complet aveti incluse urmatoarele consumabile:

1 Atomizor
2 Baterii reincarcabile de 1100mAh
5 cartuse reincarcabile
1 Incarcator priza + incarcator USB
1 Manual de utilizare
1 Cutie de cadou
+
1 lichid de 30 ml la alegere, Dekang sau Liqua Vipercig

Pe perioada reducerilor de vara puteti achizitiona acest kit complet la pretul de 226 de ron, beneficiand de o reducere de 32% (104 ron).

De asemenea, nu uitati de programul nostru de fidelizare pentru comenzile plasate prin site sau telefonic!

 

Atentie! Nu comercializam tigari electronice si consumabile persoanelor sub 18 ani! De asemenea atragem atentia ca pentru anumite persoane este interzis cu desavarsire consumul de nicotina. (persoane cu anumite boli si altele carora medicul le-a interzis)

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate