În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 16/07/2012 Producator de trabucuri intra in business-ul cu tigari electronice

Renumitul producator de trabucuri aromate, Swisher Sweets, a decis sa adauge in paleta de produse si trabucuri si tigari electronice.

Pentru cei ce nu stiu, Swisher Sweets este o companie ce comercializeaza trabucuri invelite in hartie aromata (spre deosebire de cele traditionale care sunt invelite in frunze de tutun). Compania intentioneaza sa inceapa sa vanda trabucuri si tigari electronice incepand cu 1 august 2012, oferind consumatorilor o alternativa de a se bucura de aromele Swisher. „Am vazut ca vanzarile de tigari electronice au inceput sa creasca si am realizat ca nu exista producatori (care sa vanda e-tigari) cu experinta in industria tutunului. Prin urmare am decis sa avem legitimitate in aceasta industrie,” a declarat Ed Denk, Directorul de marketing al Swisher.

Traburile electronice si tigarile electronice de unica folosinta vor fi comercializate la pretul de 7,99 dolari iar kiturile de tigara electronica reincarcabile vor fi comercializate la preturi mai mari.

Toata linia de produse e-Swisher va fi asamblata si testata in SUA. Acestea vor fi disponibile in arome naturale si mentol, in timp ce trabucurile electronice vor avea o gama mai larga de arome Swisher.

Asadar, iata un alt „jucator” important din industria tutunului care hotaraste sa intre in industria de tigari electronice. Speram ca aceasta noua strategie va fi una, nu doar in folosul companiilor producatoare de tutun, ci si in folosul utilizatorilor de tigara electronica. Ne dorim ca noii intrati in industrie sa stimuleze competitivitatea si sa ridice calitatea la cele mai inalte standarde. Cu totii ne dorim sa avem produse testate si de calitate pentru a nu pune in pericol sanatatea consumatorului in niciun fel.

Tigaraelectronica-nr1 comercializeaza tigari electronice fabricate de producatorii Sailebao si Vipercig. Inca de la intrarea nostra pe piata din Romania ne-am straduit sa oferim consumatorilor tigari electronice de calitate pentru a ajuta fumatorii de pretutindeni sa renunte la tigarile clasice. Cei care doresc sa renunte la fumat ne pot suna pentru a primii consiliere in aceasta privinta. Suntem la dispozitia tuturor fumatorilor care iau in considerare tigara electronica pentru a renunta definitiv la fumatul clasic.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate