În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 30/06/2012 Viitorul in industria de tigari electronice suna bine

Pana in prezent tigara electronica s-a dovedit a fi un dispozitiv foarte eficient care a ajutat cu succes multi fumatori sa renunte la fumat. Cu toate ca pana acum nu au existat reglementari cu privire la acest produs, in viitor cu siguranta vor fi introduse.

In viitor „calitatea” pare ca va fi cuvantul de ordine in industria de tigari electronice. Calitatea tigarilor electronice s-a imbunatat de cand acestea au aparut pe piata insa, exista inca loc de „mai bine” si mai sunt necesare inca imbunatatiri la aceste produse. Este foarte important ca aceste produse sa fie de calitate si sa contina substante atestate pentru a nu pune in pericol sanatatea utilizatorilor. De asemenea, este esential ca aceste produse sa fie imbunatatite permanent pentru a satisface cat mai bine consumatorul.

Din ce in ce mai multe persoane se gandesc sa renunte la fumat si cauta tot felul de alternative prin care sa isi satisfaca dependenta de nicotina fara a-si pune sanatatea in pericol. Din acest punct de vedere tigara electronica atrage atentia multor fumatori si este acceptata lent, insa sigur, ca fiind un produs eficient. Multi cercetatori au ajuns deja la concluzia ca tigara electronica este mai buna si mai sigura decat orice alta tigara din tutun tocmai de aceea acest dispozitiv a devenit din ce in ce mai popular. La noi in tara tigara electronica se comercializeaza atat pe internet cat si in diferite centre comerciale.

Statele Unite Ale Americii si Marea Britanie sunt locurile in care e-tigara este mai populara, insa nici restul Europei nu este cu mult mai departe. Multe state din SUA au o legislatie proprie cu privire la tigari electronice dar la nivel national nu exista nici un consens de opinie. In tari precum Australia, unde tigarile electronice pot fi vandute, dar fara nicotina, vanzarile sunt in crestere.

Cele mai multe persoane se astepta ca industria de tigari electronice sa continue sa creasca.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate