În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 28/06/2012 Exista tigari electronice pentru nefumatori?

Raspunsul la aceasta intrebare este pozitiv. Nefumatorii pot folosi tigari electronice fara nicotina, insa iata parerea noastra legata de acest subiect.

Stim ca tigara electronica constituie un ajutor nepretuit pentru multi fumatori dar, este aceasta la fel de potrivita si pentru nefumatori?

Numarul fumatorilor care renunta la tigarile clasice in favoarea unor tigari electronice creste intr-un ritm alert. Numarul actual al utilizatorilor de tigari electronice este de aproximativ 4 milioane si se estimeaza ca acesta se va dubla foarte curand. De pe urma acestui proces nefumatorii, inevitabil, au numai de beneficiat.

In primul rand, nu mai sunt expusi la pericolele fumatului pasiv. Tigara electronica este un dispozitiv care nu pune in pericol sanatatea fumatorilor si totodata nici sanatatea nefumatorilor. Tigara electronica nu contine tutun, nu arde si nu scoate fum. Acest dispozitiv functioneaza cu ajutorul unei baterii care furnizeaza curent unui atomizor ce transforma in vapori o solutie ce contine nicotina lichida. Vaporii produsi de tigara electronica sunt inofensivi, inodori si incolori.

In al doilea rand, o data cu tigara electronica dispare mirosul neplacut din spatiile inchise. Nefumatorii nu vor mai fi nevoiti sa miroase neplacut, a fum, cum de asemenea, nici fumatorii nu vor mai mirosi. Vaporii de tigari electronice emana o usoara aroma dulceaga insa aceasta dispare in cateva secunde.

Tigara electronica nu ofera avantaje doar din perspectiva fumatului pasiv, dar daca se intampla sa fiti unul dintre fumatorii sociali si ocazionali exista o veste buna pentru dvs. In loc sa fumati tigari clasice ocazional cu prietenii, puteti sa va achizitionati o tigara electronica. Nici macar nu trebuie sa vapati tigari electronice cu nicotina daca nu doriti.

Desigur celor care nu sunt nici macar fumatori ocazionali nu le recomandam tigari electronice. Tigara electronica poate contine nicotina, iar nicotina este o substanta care da dependenta. Nu are niciun rost sa inhalati nicotina daca nu sunteti dependenti de ea. Nu in ultimul rand, banii cheltuiti in plus sunt un alt factor pentru care nu ar trebui sa va apucati de aburit tigari electronice daca sunteti nefumator.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate