În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 24/06/2012 Alege tigari electronice premium! Alege o tigara electronica de calitate!

Suntem printre primii importatori de tigari electronice din Romania. Am deschis acest magazin cu doi ani in urma si ne bucuram sa avem zeci de mii de clienti multumiti, oameni care au renuntat la fumat cu ajutorul unei tigari electronice.

In ultimul timp piata de tigari electronice din Romania a crescut exponential. Datorita experientei acumulate in acest timp, ne-am hotarat sa selectam cat mai bine modelele de tigari electronice pe care le comercializam pentru a oferi clientilor nostri, cea mai buna experienta a vapatului.

O tigara electronica Premium, ofera utilizatorului o altfel de experienta, un gust deosebit, o cantitate de vapori diferita de o tigara electronica ieftina. Nu suntem cel mai ieftin magazin de tigari electronice si nici nu ne dorim acest lucru. Ne dorim sa oferim clientilor nostri cea mai buna calitate si cele mai bune servicii de consiliere. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care suntem singurul magazin online ce ofera gama de tigari electronice Vipercig. Nu am renuntat nici la tigara electronica Sailebao, pentru ca raportul pret calitate este destul de bun.

Cu o tigara electronica PREMIUM, renuntatul la fumat se face fara efort. Oricine poate renunta la fumat!

Vipercig este un brand selectiv de tigari electronice. Acesta comercializeaza numai modelele de tigari electronice care s-au dovedit a fi fiabile si de ultima generatie. Vipercig lucreaza cu cele mai importante fabrici de tigari electronice, solicitand acestora un nivel de calitate superior. In multe cazuri inginerii de la Vipercig imbunatatesc tehnologia folosita incercand sa elimine anumite erori de fabricatie. Este ca o firma de tuning pentru masini.

Tigara electronica Vipercig nu are preturi prohibitive, comparativ cu alte branduri ce au o calitate ridicata.Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat!

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate