În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 20/06/2012 Hilary Duff are nevoie de o tigara electronica

Proaspat mamica Hilary Duff a fost surprinsa fumand in timpul unei iesiri cu prietenii. Fumatul este un viciu nociv atat pentru mama cat si pentru copilul sau. Ii recomandam tigari electronice pentru a scapa de viciul nociv.

Hilary Duff este una dintre cele mai recente mame celebre la Hollywood. In afara de asta se pare ca face parte si din lunga lista a celebritatilor fumatoare. Pentru a scapa de obiceiul daunator Hilary poate apela la tigara electronica.

Unul dintre principalele motive pentru care ar trebui sa renunte la fumat este sanatatea. Toate substantele cancerigene pe care tutunul le contine pot provoca probleme serioase de sanatate. Printre probleme de sanatate provocate de fumat se regasesc cancerul, tulburari cardiovasculare dar si respiratorii.

Pentru a produce senzatia de fumat, dupa care toti fumatorii tanjesc, tutunul din tigari este ars. Aceasta ardere produce un fum plin de agenti cancerigeni care atunci cand sunt inhalati pot dauna organismului provocand bolile enumerate mai sus. Chiar si nefumatorii sunt expusi la aceleasi riscuri daca petrec timp langa persoane fumatoare.

Cu ajutorul unei tigari electronice, inhalarea fumului este eliminata iar senzatia de a fuma se pastreaza. Dispozitivul nu foloseste tutun sau ardere pentru a functiona. Si astfel, nu prezinta riscul de a inhala fum daunator, atat pentru fumatori cat si pentru nefumatori. In plus, tigara electronica ofera utilizatorilor posibilitatea de a controla cantitatea de nicotina pe care o inhaleaza. Acest lucru le ofera posibilitatea sa renunte la fumat daca doresc, in ritmul lor propriu.

Printre celebrele mamici de la Hollywood care folosesc tigari electronice se numara si Katherine Heigl care isi petrece timpul liber vorbind pe la show-uri despre cum a renuntat la fumat cu tigara electronica si cum i-a adus acest lucru, premiul de „Mamica a Anului.”

Fiecare fumator ar trebui sa se gandeasca serios sa renunte la fumat, nu doar pentru sine ci si pentru cei aproapiati care sunt expusi la aceleasi riscuri. Cu tigara electronica este mult mai usor iar sansele de a renunta complet sunt mult mai mari.Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate