În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 19/06/2012 Tigara electronica primita cadou de Premierul Bulgariei

Intotdeauna am spus ca tigara electronica este un cadou ideal pentru prietenii sau apropiatii nostri fumatori. Se pare ca Ministrul Sanatatii din Bulgaria este de aceeasi parere.

Potrivit Agentiei de Stiri Sofia, Ministrul Sanatatii din Bulgaria, Desislava Atanasova, alaturi de alti oficiali guvernamentali, s-au intrunit pentru a-i oferi Primului Ministru Boyko Borisov cadouri cu ocazia celei de-a 53-a aniversari. Cadoul Ministrului Sanatatii pentru Primul Ministru a fost o tigara electronica.

Bulgaria a adoptat recent interzicerea fumatului la nivel national, in ciuda faptului ca multi oficiali guvernamentali sunt fumatori. Se pare ca protectia cetatenilor bulgari impotriva pericolelor fumatului este un aspect mult mai important pentru ei. Ar fi interesant sa vedem cati dintre acesti oficiali guvernamentali il vor urma pe Primul Ministru in incercarea de a face trecerea de la tigari clasice la tigari electronice.

Nu ne surprinde deloc alegerea facuta de Ministrul Sanatatii din Bulgaria. Desislava Atanasova probabil a inteles ca tigara electronica este intr-adevar o alternativa ideala pentru a renunta la fumat. Daca nu ar fi fost sigura ca tigara electronica nu dauneaza sanatatii, probabil ca nu ar fi decis sa ofere una Primului Ministru.

Spre deosebire de alte metode de renuntare la fumat, tigara electronica satisface trei necesitati cu care fumatori sunt deja obisnuiti. Tigara electronica livreaza nicotina insa, intr-un mod in care utilizatorul este capabil sa controleze concentratia pe care doreste sa o inhaleze. Tigara electronica satisface efectul psihologic de a tine ceva in mana, de a-l pune in gura si de a trage. Si nu in ultimul rand satisface efectul emotional, fumatul fiind asociat cu multe activitati alte oamenilor din fiecare zi.

Avem incredere ca Premierul Bulgariei va reusi sa renunte la tigarile traditionale cu tigara electronica pentru ca de fiecare data cand va trage din ea se va gandi ca nu isi va mai intoxica plamanii cu substante cancerigene.Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat! (Site optimizat SEO de iAgency.ro )

vezi toate