În curs de procesare...

Stiri si noutati

Data adăugării: 11/03/2011 De ce simtim uneori gust de ars la tigara electronica?

De ce uneori cand pufaim tigara electronica ne vine un gust de metal, sau un gust de ars. Sa fie de vina lichidul, sa fie de vina cartusul sau atomizorul. Multi fumatori de tigari electronice, aflati la inceput mi-au pus aceste intrebari.

Aburitori incepatori (na, ca rimeaza), hai sa le eliminam pe rand. Daca lichidul pe care l-ati pus ar avea acel gust l-ati simti inca de la inceput. Cartusul chiar daca este murdar… nu produce vapori, el are doar rolul de a retine lichidul in drumul lui spre atomizor. Sa nu uitam ca tigara electronica este un dispozitiv ce vaporizeaza un lichid.

Daca atomizorul ar fi defect, nu ar mai sfarai… nu ar mai scoate nimic.
De asemenea mi-au scris oameni ca nu le merge atomizorul decat 1-3 pufuri… dupa care nu mai scoate nimic. :)

Acum sa incerc sa dezvolt raspunsul. Tigara electronica vine initial cu atomizorul gol… in cele mai multe cazuri. Atomizorul pentru a functiona normal are nevoie de lichid (cca 3 picaturi). Daca si cartusul este gol… veti putea pune in el cateva picaturi… dar nu-l veti putea umple complet, datorita aerului aflat in el.
Din acest motiv este greu ca in atomizor sa se scurga cca 3 picaturi de lichid, atat cat e necesar pentru o buna functionare. Ideea este ca in “camaruta” de vaporizarea a atomizorului tigarii electronice trebuie sa existe permanent 2-3 picaruri de lichid. Daca nu mai e lichid acolo, el “vaporizeaza ” in sec, urmele de lichid… ceea ce duce la un gust ori de ars, ori metalic, ori deloc…

Solutia: Cand primim tigara electronica, dupa ce citim manualul si ne familiarizam cu componentele acesteia, punem lichid in cartus (cat intra) dupa care punem 2 picaturi de lichid direct in atomizor… pe partea unde ar intra cartusul. Astfel ajutam atomizorul sa isi umple “camaruta” cu lichid.

De asemenea, daca obisnuiam sa fumam mult tigari normale, fiind clar ca vom pufai mult si din tigara electronica, este recomandat, ca de fiecare data cand incarcam cartusul, sa punem cca 2 picaturi direct in atomizor. Astfel vom putea sa pufaim de mai multe ori pana la noua incarcare si nici nu vom avea gust de ars… metal… etc.

Cei care fumeaza tigari electronice stiu ca din cand in cand este bine sa cureti atomizorul. Procedura de curatare am mai scris-o pe aici si ar trebui sa existe si in manualul de utilizare.

Daca ai pus prea mult lichid si in cartus si in atomizor… iar nu este bine ca acesta se va ineca si nu va mai produce aburi calumea. Mai mult o sa-ti vina in gura lichid, neputand fi vaporizat. Solutia… scoate atomizorul si sufla-l, sa iasa lichidul. Pe urma pune 2-3 picaturi. Hai ca o sa te obisnuiesti… nu e asa de greu. :)

Articol preluat de pe tigara electronica forum

 

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare nouă

Tastați caracterele pe care le vedeți în imaginea de mai jos.

Despre TigaraElectronica-Nr1.ro

Ce spun doctorii din lume despre tigara electronica? CLICK AICI


Cele mai bune tigari electronice Vipercig, la SUPER PRET!
MOD-uri pentru cunoscatori: Kanger, Joyetech, Innokin!

Tigari electronice premium, alege produse de calitate!

Tigaraelectronica-nr1.ro a avut intotdeauna o gama variata de tigari electronice. Suntem printre primii importatori ai tigarilor electronice din Romania. Am deschis acest magazin in urma cu mai bine de 4 ani si am avut multe satisfactii facand peste 20.000 de oameni fericiti ca au reusit sa scape de fumat. Tigara electronica este un dispozitiv care imita fumatul, eliminand miile de substante nocive din tigarile clasice.
Ar fi indicat sa cititi putin articolul din linkul de mai sus, cu ceea ce spun doctori de renume international despre e-tigara. In presa din Romania s-au spus numai minciuni, in goana dupa senzational si la comanda industriei farmaceutice care pierde foarte multi bani din cauza vanzarii de tigari electronice.

Sunati-ne si va vom consilia pentru a alege tigara electronica cea mai potrivita cu stilul Dvs. de fumat!

Recomandari
 
Eleaf Istick Basic Kit
Eleaf Istick Basic Kit

300 RON   199 RON

 
 
clearomizor evod
Evod clearomizor

40 RON   15 RON

 

vezi toate